Voor Bedrijven

Als ervaren teamleider begrijp ik heel goed dat je als bedrijf en/of instelling je personeel zo goed mogelijk wilt  inzetten en begeleiden. Wat als dat even niet lukt?

 

Je kunt als manager of HR partner veel doen om mensen in je bedrijfsomgeving beter te laten functioneren. Betere materialen aanschaffen, vaker een goed koffiegesprek voeren, teamprocessen verbeteren zodat iedereen weet wat de doelen zijn, noem het maar op.

Wat nu als je medewerker toch uitvalt met klachten? Iemand zit vol stress of tegen een burn-out aan, of je medewerker zit in een traject in het kader van Wet Verbetering Poortwachter. Ook hier kan OMNI hypnose als een tool worden gebruikt om meer duidelijkheid te krijgen. Werkgerelateerde problematiek kan haar oorsprong hebben in negatieve ervaringen en emoties uit het verleden die niet direct met het werk te maken hebben maar wel getriggerd worden door de huidige arbeidssituatie van de medewerker. Hypnose kan dan heel goed worden ingezet.  Voor meer uitleg, ga naar de pagina "Wat is hypnose".

Interesse? Neem dan contact met mij op. Het eerste oriënterend gesprek van maximaal 50 minuten bij u op kantoor is gratis. Een pakket kan voor u en uw medewerker op maat worden samengesteld. 

 

Training en Interim teammanagement

Heeft uw personeel veel klantcontact en u heeft behoefte aan een training omgaan met klanten? Door mijn jarenlange ervaring in de klantcontactbranche als leidinggevende en trainer kan ik u en uw personeel helpen om klanten correct te woord te staan. Omgaan met weerstand bij de klant? Inzicht in je eigen weerstand door te werken met kernkwadraten? Laat de trainingsbehoeften weten en samen maken we een training om uw medewerkers en uw klanten te  helpen.

U kunt mij ook inhuren als interim teamleider/teammanager voor korte tijdelijke projecten. Laten we samen gaan voor een klantgericht resultaat. Klik voor mijn volledig trackrecord op de Linkedin knop hieronder.