Over mij

Er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden in het leven en welke zou je dan moeten kiezen? Dat is voor iedereen anders, maar durf jij ook te kiezen voor jezelf?

 

Mijn naam is Bas Brendel (Mark Bastiaan) en ik ben dankbaar voor alle keuzes die ik heb gemaakt. Sommige waren wellicht niet zo doordacht en andere juist heel erg. Uiteindelijk wil ik mijzelf zijn en heb derhalve gekozen voor mijn eigen pad. 

In de afgelopen 15 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als Teammanager bij verschillende customer care afdelingen van  grote nationale bedrijven en instellingen. Samen met collega's heb ik drie grote bedrijfsfusies begeleid op de werkvloer.  Aan het begin van mijn loopbaan ben ik  bezig geweest om mensen te helpen bij verschillende Sociale Diensten en heb daar mensen begeleid naar scholings- en arbeidsmarkttrajecten.  Met veel plezier heb ik  altijd intensief met mensen gewerkt. 

 

Maar wat was nu mijn rode draad? Wat is dan het antwoord op de vraag "waar word jij gelukkig van"? Op een persoonlijke manier mensen verder  helpen, oprecht, eerlijk en altijd met het oog op groei en ontwikkeling van de cliënt, medewerker of collega die mijn hulp vroeg. Dit is mijn rode draad in het leven.  Maar op je werk en in het bedrijfsleven doe je natuurlijk veel meer en ben je als teammanager bijvoorbeeld niet 8 uur per dag bezig met de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. En wat als je er achter komt dat je dit eigenlijk wel veel meer wilt doen? En hoe dan?

 

Ik kwam mensen tegen op de werkvloer en in mijn eigen omgeving die niet lekker in hun vel zaten en  hier en daar tegen obstakels en problemen aanliepen in hun leven. In gesprek met hen konden ze wel rationeel verklaren wat ze ervaarden, maar echt tot de kern komen werd als lastig beschouwd. 15 jaar geleden heb ik zelf hypnotherapie ontdekt en zag dat het een effectieve tool is om juist dat wat net onder de oppervlakte van het bewustzijn zit naar boven te halen en te verwerken. Nu 15 jaar later zeg ik, dat wil ik ook! Mensen laten kennis maken met hun eigen vermogen om zichzelf heel te maken door in het onderbewustzijn te zoeken naar je eigen antwoorden. 

 

Zelf ben ik iemand die heel praktisch in het leven staat. Dingen moeten werken en zo niet zoek ik naar simpele  en functionele oplossingen . Geen toeters en bellen! De OMNI training en hypnose is praktisch en effectief en wordt internationaal gebruikt. 

 

Mijn training tot hypnotherapeut heb ik gevolgd bij OMNI Hypnosis Training Center. Ontwikkeld eind jaren '70 in de Verenigde Staten door Gerald Kein en inmiddels wordt de training gegeven in meer dan 20 landen over de hele wereld en worden mensen over de hele wereld geholpen.

Het trainingsproces is ISO 9001 gecertificeerd. Via OMNI heb ik tevens mijn Amerikaans diploma  ontvangen, zie hieronder,   en ben ik lid van het Amerikaanse National Guild of Hypnotist. Verder heb ik bij ICM  al een tijd eerder de opleiding tot professioneel coach gevolgd. Klaar om mensen verder te  helpen!

 

Klik op het logo's  hieronder voor meer informatie.